+31 546 760600

Backoffice voor intermediairs

Backoffice voor intermediairs

Als ondernemer wilt u zich richten op uw core business. Het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Fortium is de specialist in HRM voor uw detacheringsbureau. Wij verzorgen voor u de gehele backoffice waardoor u zich als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Door onze jarenlange ervaring en expertise verzorgen wij op dit moment al voor vele detacheringsbureaus de backoffice en administratie.

Voor detacheringsbureaus wordt de HRM vaak ook back-office dienstverlening genoemd. Voor een intermediair (detacheringsbureau) is er meer dan alleen het verlonen van de medewerkers. HRM voor detacheringsbureaus is naast de verloning van de medewerkers, ook de voorfinanciering van de salarissen, de facturatie aan de opdrachtgever (inlener), het debiteurenbeheer, de NEN-certificering en de vraagbaak voor advies over wet -en regelgeving.

Voorfinanciering voor het detacheringsbureau
Zeker voor ondernemers die een nieuw detacheringsbureau starten, of detacheerders die snel (willen) groeien, is de voorfinanciering vaak een knelpunt. Tussen het moment waarop de medewerkers betaald moeten worden en de inlener de factuur betaalt zit gemiddeld 30-45 dagen. Per medewerker betekent dit dus een gemiddelde voorfinanciering van ruim 1 maandsalaris.

Facturatie rechtstreeks aan de inlener
Fortium factureert rechtstreeks aan de inlener. Op de factuur staat het logo van het detacheringsbedrijf en het “Powered By Fortium” logo. Het risico van niet betalen ligt bij Fortium. Tevens is Fortium verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en het debiteurenrisico.

NEN 4400-1 certificering voor detacheringsbureaus
Als detacheerder maakt u gebruik van de NEN-4400-1 certificering van Fortium. Zodoende heeft het detacheringsbedrijf geen kosten voor het lidmaatschap van de ABU of NBBU en de periodieke controles (audits).

Vraagbaak
Voor alle vragen op het gebied van HRM is Fortium de vraagbaak voor het detacheringsbureau.

« Ga terug