+31 546 760600

Wat is backoffice voor intermediairs?

Wat is backoffice voor intermediairs?

Als ondernemer wilt u zich richten op uw core business. Het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Fortium is de specialist in backoffice voor intermediairs. Wij verzorgen voor u de gehele backoffice waardoor u zich als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Door onze jarenlange ervaring en expertise verzorgen wij op dit moment al voor vele intermediairs de backoffice en administratie.

Voor een intermediair is er meer dan alleen het verlonen van de medewerkers. Backoffice voor intermediairs zorgt naast de verloning van de medewerkers, ook voor de voorfinanciering van de salarissen, de facturatie aan de opdrachtgever (inlener), het debiteurenbeheer, de NEN-certificering en is de vraagbaak voor advies over wet -en regelgeving.

Voorfinanciering voor de intermediair
Zeker voor ondernemers die een nieuw uitzend- of detacheringsbureau starten, of intermediairs die snel (willen) groeien, is de voorfinanciering vaak een knelpunt. Tussen het moment waarop de medewerkers betaald moeten worden en de inlener de factuur betaalt zit gemiddeld 30-45 dagen. Per medewerker betekent dit dus een gemiddelde voorfinanciering van ruim 1 maandsalaris.

Facturatie rechtstreeks aan de inlener
Fortium factureert rechtstreeks aan de inlener. Op de factuur staat het logo van de intermediair. Het risico van niet betalen ligt bij Fortium. Tevens is Fortium verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en het debiteurenrisico.

NEN 4400-1 certificering voor intermediairs
Als intermediair maakt u gebruik van de NEN-4400-1 certificering van Fortium.

« Ga terug