+31 546 760600

HRM gerelateerd

Wij wensen u geen personeel

Soms zou u willen dat het waar was, dat u echt zonder kon. Niet omdat u van uw medewerkers af wil maar omdat u alle personeelsrompslomp liever kwijt dan rijk bent.

Dat kan met payrolling. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opstellen van juridisch correcte arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid, private verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, salarisadministratie, afdrachten aan bedrijfsvereniging en belastingdienst, CAO- en wetswijzigingen, (eventule) ontslagzaken, etcetera.

U zou bijna gaan denken dat u een bedrijf heeft zonder personeel. En eigenlijk is dat ook zo. Wij, als Fortium, nemen uw medewerkers over. Niet om de medewerkers elders te “slijten” maar om ze exclusief bij u te laten blijven werken. Mocht u gewend zijn altijd zelf de functionerings- en/of beoordelingsgesprekken met uw medewerkers te voeren, dan kunt u dat gewoon blijven doen. Bovendien bent en blijft u degene die de arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers bepaalt.

Fortium is uw externe afdeling personeelszaken. Daardoor bent u verlost van al uw personele administratieve rompslomp en de meeste arbeidsrechtelijke risico’s. U krijgt slechts één overzichtelijke en gespecificeerde factuur, kortom volledige kostenkennis vooraf.

« Ga terug